Page Loader

ASTORIA CITY


Despre proiect

Astoria City – apartamente in Constanta – este primul proiect imobiliar de referinta realizat de compania noastra in Constanta. Compus din 4 blocuri amplasate in zone cheie ale orasului, Astoria City – apartamente in Constanta - este un proiect imobiliar care se adreseaza tuturor celor care isi doresc o casa confortabila la preturi foarte avantajoase.

Trei dintre imobilele din cadrul proiectului Astoria City – Apartamente in Constanta – sunt localizate in zona Tomis Plus, pe strada Madrid, iar cel de al 4-lea este localizat intr-o zona linistita din cartierul Dacia.

Astoria City Tomis Plus este format din 3 blocuri de apartamente P+7, parcare supraterana si subterana, loc de joaca pentru copii si zone de relaxare. In prezent, Astoria City 1, primul imobil din cadrul proiectului, a fost vandut integral, iar celelalte doua se afla in faza de constructie, urmand sa fie finalizate si oferite spre vanzare in 2017.

Ansamblul Astoria City – apartamente in Constanta - asigura toate facilitatile necesare unei vieti confortabile alaturi de cei dragi dumneavoastra!

Locatie