Page Loader

ASTORIA LAKE


Despre proiect

Ansamblul rezidential ASTORIA LAKE este amplasat in Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, la mica distanta de plaja, si va ofera confortul pe care il cautati in fiecare moment petrecut la malul Marii Negre.

Locatia exclusivista si privelistea spectaculoasa spre mare sau lac sunt doar cateva dintre avantajele pe care le veti descoperi in cadrul ansamblului rezidential Astoria Lake. Totodata, veti locui la mica distanta de ce mai efervescenta zona a statiunii Mamaia – zona cluburilor, aflata la aproximativ 500 de metri de ansamblu.

Ansamblul Astoria Lake cuprinde 72 de studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere ce pot fi predate “la alb” sau “la cheie”. Cei care opteaza pentru o locuinta “la cheie” se vor bucura de dotari si finisaje premium, executate la standarde inalte de calitate: centrala pe gaz si calorifere, aer conditionat, usa la intrare, usi de interior, parchet, marmura, faianta si baie utilata cu instalatii sanitare din ceramica.

Pentru confortul suplimentar al locatarilor, ansamblul rezidential Astoria Lake Mamaia Nord va fi prevazut cu parcare supraterana si subterana, videointerfon si lift de sticla din care veti admira o priveliste spectaculoasa spre lac si mare.

In ansamblul Astoria Lake vacanțele tale vor fi mai frumoase, pentru ca poti admira in fiecare zi marea sau lacul, te poti bucura de rasarituri spectaculoase si apusuri minunate, de zile linistite pe sezlong in compania brizei sau de zile pline de adrenalina pe lac sau pe mare.

Termenul de finalizare a ansamblului – Iunie 2019

Locatie