Page Loader

Despre Astoria

In cei 7 ani de activitate, Astoria Residence Constanta a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari locali, bazandu-se pe confortul, siguranta si calitatea constructiilor oferite.

Doua dintre proiectele de referinta semnate de Astoria Residence Constanta sunt: Astoria City – apartamente in Constanta si Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord.

Cu un total de 5 blocuri ridicate in orasele Constanta si Tulcea, Astoria City este cel mai amplu proiect rezidential dezvoltat de compania noastra. Calitatea lucrarilor si confortul oferit au facut ca sute de familii sa aleaga unul dintre apartamentele Astoria Residence.

In Constanta, Astoria City se mandreste cu 4 blocuri ridicate in zone cheie ale orasului. Trei dintre imobile sunt localizate in zona Tomis Plus, iar cel de-al patrulea a fost ridicat intr-o zona linistita din cartierul Dacia. Pana in prezent, peste 250 de apartamente din proiectul rezidential Astoria City – apartamente in Constanta – si-au gasit proprietarii. Alte peste 100 de apartamente se afla in faza de constructie si urmeaza sa fie finalizate in 2017.

Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - reprezinta cel mai nou proiect rezidential din portofoliul Astoria Residence. Situat la doar cativa pași de plaja, Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - este un proiect rezidential ambitios format din 4 blocuri cu un total de 216 apartamente. Ansamblul rezidential Astoria Beach – apartamente in Mamaia Nord - va fi format din restaurant, piscina, parcare privata, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si plaja privata. Alege si tu unul dintre apartamentele cu vedere la mare si te vei bucura de vacante confortabile acasa la tine!